lauantai 13. huhtikuuta 2013

Rannikon reeneissä

Mentiin "kuokkimaan" naapuriseuraan. Hyvä mahku testailla, miten sujuu treenit "pahamaineisessa" JANKKilassa, jossa AINA Jubs on karkaillut radalta ja ollut täysi huithapeli-EVVK. Lämppälenkin jälkeen koira kökötti autossa, ja edellisen koiran kohdalla hain vasta halliin - jossa toki oli hyvin hiljaista, vain jokunen radanreunuskoira. Mutta Jussi tuntui ihan innostuneelta - siis minun perääni ja radan suuntaan.

Lähtikin kuin tykin ammus kahden esteen yli putkeen. Eikä sinne pitänyt mennä :D Kokeiltiin ja kokeiltiin, koska ohjaajan pakkovalssin ajoitus oli päin peetä. Piti sitten ottaa pala palalta, ennenkuin onnistui.

Seuraavassa töks-kohdassa Jussi ei irronnutkaan niin hyvin putkeen mitä odotin - saattelin sitten pidempää reittiä leijeröimättä, mutta putkesta syötti hienosti ja kovaa keinulle. Takaakierrossa tein sitten mitä AINA (!!!), eli ihan liiaksi varmistelemassa - voi kökkeröinen!

No, seuraava pätkä menikin hyvin; se oli tuttu pätkä pitkäperjantain Purinalta. Rengas ja "pituussuunnassa" oleva aita, jolle piti vetää voimakkaasti vastakädellä, ettei koira mennyt väärälle puolelle onnistui! Sen jälkeen muurin jälkeinen valssi oli taas todellista terhityyliä, eli muutaman kerran uusittiin...

Aalla Jussi ekalla kertaa luisti pahasti, höh. Mutta aalta syöttö pitkään putkeen ja vastaanottamaan kauas renkaan taakse. Onnistui! Jei. Samoin renkaan jälkeinen elämä onnistui ekayrittämällä: TIUKKA haltuunotto ja putken takimmaiseen päähän - tilaa oli varmaan neliömetri ja sivulla/edessä myös aita tyrkyllä. Tosin, kun uusittiin kyseistä kohtaa, ei mennytkään ihan yhtä hienosti kuin ekalla kertaa.

Lopussa pitkään putkeen lähetys ei mennyt putkeen; hätäilin, ja koira kääntyi takaisin - siinä tavallaan leijeröitiin aalle... tai oltiin vastaanottamassa aan "takana". Sitten kun Jubs palkattiin nameilla, niin putkikin sujui.

Kaikkein hienointa päivässä on se, että Jussi teki KOKO AJAN töitä. Alusssa jopa hyvin innolla, sitten hiipui, eli ihan silkasti väsyi. Vauhti hiipui, mutta teki eikä oikeastaan kertaakaan lähtenyt haahuileen! Voitto kotiin siis :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti