torstai 11. huhtikuuta 2013

KK olikin 2KK

Eli eilen oltiin vaihdokkina KK-treeneissä - ylimääräinen treeni siis huhtikuulle; mennään uudelleen vielä kahden viikon kuluttua.

Radalla oli 36 estettä, eikä pujottelua eikä keinua "hidasteina". Teemana lähinnä vauhti ja "hauska rata koiralle". Puomin alla oli kaksi putkea poikittain, joten putkesta putkeen lähetyksiä tuli treenattua enemmänkin.

Lähtökin oli jo "tiukka", sillä piti blokata putkeen meno. Onnistui. Pikkukoirula lähti vallan innolla ja vauhdilla matkaan. Ensimmäinen putkesta putkeen ei onnistunut sikäli, että koira jatkoi hienosti matkaa vauhdin mukaan, mutta ohi putken suun. Tokalla yrittämällä meni jo hienosti - osasikohan ohjaaja kerrankin jopa rytmittää oikein...? :D

Seuraava putkesta putkeen sujui lähes upeasti ja sen jälkeen ohjaaja innostui jättämään radan keskiosan pois - eli meinasin lyhentää rataa :D No, uusiksi vaan ja puomille. Radan pitkää sivua juostiin sitten ja lujaa, ja nautittiin vauhdin hurmasta. Viimeinen putkikuvio tuotti hiukan haastetta, eli ei kartturi kyllä ehtinyt tikata persjättöön vaan piti turvautua takaaleikkuuseen.

Mutta niisto loppupuolella onnistui. Ei se hyvä ollut, ei suinkaan, mutta en tyrinyt :)

Kokonaisuuteen olin niin, niin tyytyväinen: koiralla oli todellakin intoa ja tekemisen iloa, ja oli kiva lopettaa treeni loistavaan fiilikseen!

Tänään käytiin sitten maneesilla päättämässä kevätkausi. Ratana 21 estettä "helppoa" juoksupätkää kontaktien kera. Jussilla oli taas draivia ja putkeen mennessä jopa pientä rähinää <3

Huomenna on lepopäivä, lauantaina taas treenataan ja sunnuntaina kisataan. Poikkeuksellisen tiukka viikko - jännä nähdä, jaksaako Jubsukka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti