sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Onks pakko jos ei haluu...?

Nimittäin kertoa kisatuloksista. Tai eihän ne mitään tuloksia olleet... No kerrotaan nyt sitten kuitenkin. Takanahan on siis ties kuinka pitkä treenitön taival... Lenkkeilemään koirut ovat kyllä päässeet kotimiehen kera (ja komeita lenkkejä ovatkin!), mutta varsinainen aksaohjaaja on potenut jalkaansa.

Ja eilen sitten lähdettiin menestyjän elkein Lempäälään. Ja pah, koskaan ei pitäisi lähteä niin itsevarmana... on kolahtanut ennenkin omaan nilkkaan :D

Eka rata oli hyppäri, ja Jubbelis lähti innolla matkaan. Ulisi mennessään. Ihan kivaa menoa, kunnes puolessa välissä kaarteet levahti liikaa ja hups - ohjaaja unohti koiran selän taakse. Sinnehän se meni, ekstraesteen.  Äh!

Toisella radalla sitten tuli tyypillinen kielto, eli koira tuli putkesta lujaa ja ohi seuraavan esteen hyppylinjan ja ohi! Kielto alla luultiin saavamme vielä kontaktivirheet sekä keinulta ja puomilta, mutta tuloksena oli vain 10. Hyviä ne ei olleet kumpikaan...

Vika rata sitten levahti TYYSTIN! Lähtö oli meille vaikea, eli aita ja kepit heti kakkosena 90 asteen kulmassa. No, törkkäys onnistui jotenkin ja jatkettiin toiveikkaana matkaa. Pussin jälkeen ohjaaja taas oletti ja koira ohi... ja kohta puomilla sama, koira ohi... Yritettiin uudelleen, ja matkanteko tökki niin pahasti että ihan loppusuoralla koira kainaloon ja veks. HUOKAUS. Ei ollut sittenkään meidän päivä.

Hyvää oli koiran into ja ilo. Huonoa oli ohjaus. Yksinkertaista. Nyt ollaankin sitten osteltu lisätreeniä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti