maanantai 17. maaliskuuta 2014

Nollaprosentti 33

Skabailtiin onnistuneen treeniviikon jälkeen Lempäälässä. Eka agirata oli mukavan juoheva, Mattsonin käsialaa. Kas hittolainen, jäi vika keppiväli pujottelematta, ja koira ehti jo jatkaa putkeen.  Ohjaajan tatsi hiukan kärsi tässä kohtaa, ja oltiinkin sitten turkasesti myöhässä, kun piti kääntyä 90 astetta aalle. Takaaleikkaus sössittiin, kun piti valssata... No, ainakin tuli otettua kontaktit, ja koiran mielestä mentiin varmaan kiva ja hieno rata :)

Toka agirata sitten natsasi; ei hirveyksiä, mutta tietenkin nipistettävää olisi. Etenemä oli sentään himpun verran yli 4 m/s, joka on meille aksaradaksi ihan mukava vauhti. Se riitti 8. sijaan.

Hyppärille lähdettiin sitten hiukan tupla toiveissa. Ei pitäisi toivoa, ei...  Rata oli suoria putkia ja takaakiertoja. Plussaa oli se, että ohjaaja ehti jokaiseen kohtaan hyvin. Mutta jo ekan putken jälkeen taisi kartturi olla liiankin innolla tyrkkimässä koiraa muurille, kun se (aikalailla tavalleen tyypillisenä) kiersi sen... Ja kiersi jopa kahdesti :D  Ei kaiketikaan saanut tilaa...?  Ja näiden kieltopyöritysten jälkeen sitten jo väärälle esteellekin. Ja myöhemmin vielä este väärin päin :D Oikein rallattelurata.

Eikun lisää kisoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti