maanantai 11. maaliskuuta 2013

Älytassukoiden aikakautena

Emme itse asiassa tänään iltakävelyllä paikallistaneet, mahtaako vika johtua palveluntarjoajasta vaiko itse sovelluksista... mutta joka tapauksessa (olipa kyse sitten iTassusta, tassu-Androidista tai winTassusta) tassutablettien SMS- ja sähköpostiviestien pitäisi saapua saapuneet-kansioon, jonka lukukorkeus on sopiva ja käyttäjäasetuksissa määritelty. Toisin sanoen viestien niin luku- kuin kirjoituskorkeuden tulisi minikokoisilla koirilla olla noin 30 cm katutasosta.

Oikea, suurinpiirtein kirsun korkeudella oleva saapuneet-kansio:



Havaitsimme muutaman viestin toimitetun väärään kansioon, ja uhkana oli viestien häviäminen kokonaan bittiavaruuteen. Pikaviestien käytettävyys heikkenee huomattavasti, mikäli viestejä joutuu hakemaan hankalista, jopa epäergonomista, paikoista:



Suosittelemme, että jokaisessa käyttöjärjestelmässä olisi yhteensynkronoituvat mini-, medi- ja maksikokoisten koirien kansiorakenteet. Näin vältymme epämiellyttäviltä ja hankalilta viestittelyiltä, ja viestien joutumiselta jopa tyystin väärille vastaanottajille.

2 kommenttia:

  1. :D Ps. Mä muistan, kun Mona tuli meille ja mä kerroin Veetille, että se lukee posteja haistellessan jälkiä. Poika totesi koiran nuuskutellessa jonkun jättämää kasaa, että nyt se sai tekstarin :).

    VastaaPoista