tiistai 8. tammikuuta 2013

Eckerö 2013: ei merkintöjä kisakirjaan

Ei enää pysy edes kärryillä, monennetko Ahvenamaan kekkerit nämä ovatkaan... Reissu oli juuri niin hauska kuin aina. Kiitos seuralaiset!

Jepenhän piti pomppia hyppyrata, mutta se jäi saikulle villakavereiden luokse hoitoon. Ystävät <3

Oli siis helppoa ja vaivatonta reissata vain yhden koiran kanssa. Jussillekin tällainen "omatoimimatka" teki terää; joskaan se ei taatustikaan osannut edes nauttia siitä, että sai olla kaksin oman ihmisensä kanssa.

Ekalle aksaradalle koirula lähti aikalailla virtasena. Kaarrokset oli hurrrjia. Aalla valui ihan pikkiriikkisen ja korjasi takajalan verran, joten hylly tuli jo siitä. Kepeillä jäi vimppa väli pujottelematta, ja keinu ei mennyt kunnon pysäyksellä. Olin silti kovin, kovin iloinen - varsinkin kun aa mentiin kahteen kertaan ja oli toisella kerralla treeni-aan kaltainen.

Toka rata tössäsi (pelastus)renkaalle. Paksulle, valkoiselle renkaalle tultiin vähän viistosti ja varmaan huolimattomalla ohjauksellakin, ja sivusta meni! Sitä siinä jauhettiin sen verran, että saatiin sujumaan. Loppurata menikin kivasti, ja hienot kontaktit!

Hyppärillä loppui bensa. Noin kahdeksan esteen jälkeen koira hilpaisi kentän reunalle tuttuja moikkaamaan; tuli kyllä takaisin kun kutsuin, mutta siihen päättyi se rata. Kainaloon ja koppihoitoa.

Sunnuntaina oli päivä uusi. Rata osoittautui haasteelliseksi; vain kolme nollaa! Alussa Jussi meinasi lähteä litomaan, mutta sainkin ärjäistyä sen takaisin, ja sen jälkeen pikkukoissu jopa haukahteli innosta juostessaan. Hienon puomin pysäytyskontaktin ansiosta ei tehnyt tiukkaakaan ohittaa KAKSI putken päätä ja tuupata koira avokulmasta kepeille. Niin moni hyllytti sen, mutta me suoriuduimme! Ehkä huokaisin liikaa, ja etenin aalle liian edellä ja jätin ohjaamattakin, ja kas, kielto aalle. Pahus. Toinenkin kielto tuli vielä löysästä kaarroksesta, mutta aan kielto jo hiukan lässäytti ohjaajaa. Harmitti kyllä jälkikäteen, etten pitänyt rataa kasassa.

Mutta summasummarum: uudenvuodenlupaukset piti kutakuinkin kutinsa. Iloitsen kontakteista ja siitä, että pääsääntöisesti koirula teki ilolla ja innolla, vaikka jopa Lotta hääräsi jollain radalla lähtö-maalialueella, koska startattiin niin peräjälkeen.

Tästä ON hyvä jatkaa.

1 kommentti:

  1. Jotenkin ajatuksissa oli 4 x hyl, vaan olihan se ihan reilu tulos vimpalta radalta :D Kaksi kieltoa ja rutkasti yliaikaa, kun seisoskeltiin kontakteilla. Tulos 19.72 :))

    VastaaPoista