tiistai 1. tammikuuta 2013

2012 pulkassa - tilastot

Riemulla on rajoja. Ainakin kuluneen vuoden osalta. Ei ollut ihan parhaimpia aksavuosia.

Jeppe 2012:

Jepen osalta se jää historiaan uran lopettamisvuotena. Päätös syntyi kevään aikana, ja piirinmestikset syyskuussa olivat viimeiset kisat. Tulii fiilis, että mitäpä sitä kontaktivammaisella koiralla jauhamaan niitä ratoja aina femman, kympin ja tai jopa viidentoista kera. Lisäksi selkävaivat aina välillä muistuttelivat itsestään; usein tuntui olevan myös rimojen tiputtelu-uhka olemassa. Ollaanhan me yhdessä ehditty jo ihan kiitettävä agilityura taivaltaa.

Silti SM-kisoissa tuli kovin haikea olo, kun ymmärsi, mitä kaikkea ollaan saatu yhdessä kokea. Ja MM-karsinnathan olivat meiltä parhaimmat karsinnat ikinä - päästiin pomppimaan finaaliin saakka <3

Toki jatkossa voidaan loikkia huviksemme jokusia hyppäreitä, mutta nyt jää sekin Eckerön osalta väliin. Ollaan saikulla...

Startteja kertyi kaikkiaan vain 38, joka on toki paljon vähemmän kuin normikisavuotena. Nollia saatiin vaivaiset neljä, ja niistäkin kolme hyppäreiltä. Nollaprosentti oli siis 11. Hylly% 32. Virhepisteellisten ratojen pojot eivät aina tulleet kontakteilta, vaan oli riman pudotuksia, koiran karkailuja väärille esteille ja jotain kieltotöppäyksiäkin.

Jussi 2012:

Jussi oli vuoden 2012 alussa kakkosluokkalainen ilman luvia. Eckerössä saatiin pitkästä aikaa onnistuneita ratoja, ja vieläpä monikossa. Eka kakkosluokan luvakin napsahti voiton kera; palkintoja pokkailtiin kaikista Eckerön starteistamme :)

Sen jälkeen taas kestikin tulosten saaminen. Hyllyä hyllyn perään: keppivirheitä, haahuiluja, kontaktiloikkia, ties mitä. Ohjaaja alkoi olla jo epätoivoinen. Kunnes... keväällä saatiin kotikisoissa onnistunut nolla (toinen luva), joka antoi taas uskoa jatkaa harjoituksia :) Kesä-heinäkuussa saatiin sitten jo useampi nolla ja vihdoin Janakkalassa SERTin kera kolmosiin. Ehditiin nippanappa "voittamaan" siskonpoika-Rumba, joten Jussi oli ensimmäinen Kisentel's russelikasvatti, joka nousi kolmosluokkaan :) Kakkosluokassa ehdittiin siis viime vuonna tahkota 37 starttia.

Kolmosluokka korkattiin piirinmestiksissä, joissa heti napsahti hyppärinolla. Marraskuussa tuli vielä kolme nollaa lisää.

Startteja vuoden aikana yhteensä 54, joista nollia 10, eli nolla-% 19. Hyllyprossa sen sijaan huima 78. Aika monta kertaa on rata jäänyt tyystin kesken, syystä tai toisesta. Mutta kyllä me vielä näytetään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti