lauantai 9. kesäkuuta 2012

Oikea kesäkisapäivä!

Jei, puoli päivää kisapaikalla mukavassa seurassa (ensin kisaten, sitten vain notkuen), aurinkoakin niin että T-paidalla tarkeni ja sitten vielä "ulos" syömään. Kaikki tämä = oikea kesäkisapäivä!

Jeppe kipitti kaksi rataa. Agiradalla roiskui niin A kuin puomi. Tosin ennen puomia oli plakkarissa jo hylly. Nätisti otetun keinun jälkeen (ihmeitäkin tapahtuu!) linja oli huono, ja heikolla ohjauksella koira sujahti väärään päähän putkea :o Taas näitä kertoja... kun yleensä se seuraa ohjaajan linjaa aikamoisen hyvin...

No, videolta selvisi myös sivusta menty rengas! What...?! Outoa.

Hyppärillä piti alku tsempata - varsinkin kun kärkikolmikon kisakumppani tuumasi suoritusvuoroa odotellessa, että "terrierit on sujahtanut tuonne putkeen". Väärälle esteelle siis. Hitto, mehän ei menty :) Ohjauksellisesti olen tyytyväinen rataan, ja kai siinä sitten pikkuisen turhaa ryysäystä ja innokkuutta kohti nollaa oli, koska toka vika rima putosi. Jeppe kyllä täräytti päin aika rumasti, taas... Mahtoiko kiiruhtaa perään = ohjaajan moka?

Päivän positiivista oli se, että ylipäänsä kisattiin. Alkuviikon juoksulenkki jumitti vanhuksen taas niin, että harmitti. Mietin, mahdetaanko päästä radalle laisin. Vaan kyllähän tuo kolmikymppiset selvitti yhtä rumasti kuin ennenkin. Mutta sen verran nyt kontaktit kirpaisee, että taitaa Jepukan kisaura melkeinpä loppua SM:iin. Eikun vasta juhannukseen, ne on jo ilmottu. Juostaan sitten hyppiksiä sen verran, mitä koira jaksaa. Onhan tätä tahkottu jo viisi vuotta, niin keskitytään nuorempiin.

Kahteen otteeseen hyödynnettiin ulkoesteitä/täysikokoista verkkakenttää Jussin kanssa. Tavallaan kisanomaisesti otin vauhtipätkiä, ja argh - se A ei vaan kestä. Aina vauhti niin luja, että lipsahtaa yli, vaikka kontaktin toki ottaa. Varmaan vasta seitsemännellä kerralla stoppasi halutusti. Mutta puomi on loistava. Siis loistava! Ainakin meille - älkää te siskonpojat ymv. nyt naurako :) Me ollaan nääs ihan eri levelillä :D

1 kommentti:

  1. :D NO pakkohan tänne on tulla naureskelemaan. Kirjoitat niin hauskasti :)

    ps. siskonpojalta terkkuja! :)

    ja pps. miekään en huomannut, että Jeppe hyppäsi renkaan sivusta.

    VastaaPoista