tiistai 5. kesäkuuta 2012

Koko ilta Keiniksellä

Hoh, kyllä sen harrastuksen täytyy olla rakas... kun 4,5 tuntia hujahti helposti Keinumäellä: ELY-keskukselle valokuvailua investoinneista ja treenien koutsaamista. Sitten vimppana pääsivät pikkukoiruudetkin harrastamaan. Tarjolla pitkä rata, 18 estettä. Alussa enemmän kippuraa, sitten loppua kohti suoraan ja kovaa :)

Jussin kanssa alkua vähän "testailtiin", mutta sujuihan se sitten lopulta. Puolivalssimainen työntö siivekkeen kohdalla :D (hitto-näistä-kuvioiden-nimistä-tiedä!) Kepit takkusi hiukan ensi alkuun, mutta lieneekö syynä huono ohjaus? Kontakteja saatiin ihan kivalla lähes kisanomaisella vauhdilla testata, kaikkia kolmea vieläpä, ja nehän olivat suorastaan hienot!

Jeppe meni radan kerran, ja loikkasi puomin, joka sitten ihan periaatteen vuoksi mentiin vielä uudelleen. Kyllä se vaan vanha koira alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt. Hiipuu hiipuu... Mahdetaanko SM:ssä päästä edes ihiksiin?

Jussi uusi vielä radan, ja sehän oli lähes loisto suoritus. Pussiin ohjasin huolimattomasti, ja tuli siitä ohi, mutta se ei hienoutta himmentänyt. Kontaktit ilahdutti enemmän kuin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti