lauantai 26. marraskuuta 2011

Puolukkapyöritys toimi ihan suhteellisen hyvin

Herätys klo 6.15 ja reippaana ryhmärämänä Purinalle. Autossa 3 akkaa ja 6 koiraa. Jepellä oli ohjelmassa 3 starttia, neljännen jätin selkävaivaisella suosiolla väliin. Vielä aamullakin oli arvoitus, päästäänkö edes kaikkia startteja pomppimaan: miltä koiruuden selkä vaikuttaakaan...

Ihan passelilta se vaikutti. Tosin rimat oli kolmessakympissä, että kolmefemmat ei ois onnannut laisinkaan. Ekana hyppis. Nybergin mukava rata, jossa meille hiukan epäsuosiollinen serpentiini alussa (kolme peräkkäistä takaakiertoa ja pyöritystä siivekkeen ympäri). Tai vimpan pyörityksen suunnittelin välttäväni normi-takaakierrolla, mutta sitten radalla päädyin tekemään puolukka pil...ssa pyörityksiä, kun ne sujui jotenkin. Saldona nolla. Sijoitus taisi olla jopa 7.

Toka rata, aksasellainen, skipattiin säästösyistä. Koiran säästö (ja mikä ettei myös euron säästö) syistä. Kolmas (agi sekin) meni keskinkertaisesti. Puomilta femma, menee paljon omaan piikkiin, ja sitten ropisi muurin palikat, kun muuri oli huipussaan. Muuten ohjauksellisesti ok.

Vimppana oli Henkan hyppis, joka oli hurjankin mukava. Ainahan Henkan radat on ;) Ja Henkkakin! :D Alussa moni hyllytteli pussiin putken sijaan, mutta hanskasin sen ja sain entistä paremman draivin loppuradalle. Kepeillä tuli jännä "väärinkäsitys". Videolta sen huomaa hyvin: Jeppe jotenkin kuvittelee lähtevänsä pujotteluun ja hypähtää "ekan välin" mutta se ei olekaan kepeillä "sisällä". Eli ei kun uusiksi. Harmi, sillä rata soljui hyvin ja koirula olisi ansainnut nollan. Ehdittiin ihanneaikaankin kiellon kera.

Päivän positiiviset: koira pystyi hyppimään, tosin pitää pitää koko ajan mielessä, että rimat olivat alhaalla. Koitin paneutua verkkaamiseen ja lämpöasteista huolimatta Jeppe pukeutui kokopäivän BOTtiin ja Hurtan toppatakkiin. Eli nyt jäädään sitten joulutauolle ja katsotaan saadaanko koira kuntoon alkuvuoden kisoihin. Eckeröön lähdetään eniwei. Jussi pääsee siellä pomppimaan 5kk tauon jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti