lauantai 19. marraskuuta 2011

Hamsterista murmeliksi

Sairaslomaviikko takana. Edessä kuntoutusjakso :D

No, ei tosin paljon naurata, kun kumpainenkin koiruus on potilaana. Jussi aiheutti enemmänkin harmaita hiuksia, sillä "poski" turposi nyrkin kokoiseksi. Mobiilikonsultaation kautta loppuviimein päädyttiin siihen, ettei tarvitse mennä lekuriin, jos tilanne ei pahene. Jussi on kuitenkin koko ajan ollut reipas ja terveenoloinen, patti ei ole aristanut eikä kuumottanut. Eilen oli havaittavissa jo pientä turvotuksen laskua ja tänään selkeä käänne parempaan.

Nyt kun on vapaapäivä ja koirat koko ajan valvovan silmän alla, Jussi on saanut olla kauluritta. Nauttii olostaan silminnähden - ja minä koiran ilosta :) On muuten potilas fiksuimmasta päästä <3 Oppi siihen, että aamuin illoin tungetaan antibioottia ja kipulääkettä kuonoon, ja tulee nätisti lääkkeenannolle. Samoin kipittää haavan suihkutteluun häntä heiluen, vaikkei normaalisti ole mikään pesuhuonefani.

Maanantaina mennään tikinpoistoon ja kuullaan lääkärin "tuomio".

Jeppe on potenut kaksi viikkoa sitten hurjistunutta selkäänsä. Yöt "BOT-kuurilla" ja suusta sisään magnesium-B-vitamiini-satsit. Ylihuomenna mennään hierojalle ja viikon päästä fysioterapeutille.

Loppuvuosi mennee siis kutakuinkin sairastupatunnelmissa; vaikka Jussi tervehtyykin, varoaika pakottaa meidät kisatauolle. Jepen kanssa katsotaan päivä kerrallaan, mihin kykenee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti