tiistai 1. maaliskuuta 2011

Lomapäivä hallilla

Jei - aika nastaa aksailla päivällä. Ja vieläpä sisätiloissa hallissa. Oispa useammin loma!

Eli ajeltiin kääsna-vahvistuksen kera Sport Dog Parkkiin. Rakennettiin pieni harjoitus, jossa ei nyt mitään ihmeellisempää teemaa ollut. Sitä sitten mentiin tavalla jos toisella.

Jepen kanssa menin oikeastaan vain kontaktitreenin vuoksi, ja siksi, että koiruus sai hyvän mielen saadessaan aksailla. Jussin kanssa kaivataan kaikkea mitä agilityssä voi kaivata: varmuutta, etenemisdraivia, kontaktioppia, estetaitoja jne. Ehdittiin niin moneen otteeseen ottamaan pätkiä, että tuntuikin jo ihan treeniltä :)

Sain Jussin aika kivasti innostumaan niin nameilla kuin patukallakin. Sillä kuminauhaisella karvaversiolla, joka on pyhitetty vain agilitytreeneihin ja -kisoihin :) Jokaisen kontaktin eteen oli kylvetty nakkiviipaleita - jospa se kontaktille pysähtyminen joskus iskostuisi mieleen. Keppeihin olen suorastaan tyytyväinen, sillä Jussi onnistui sisäänmenoissa lähes joka kerta, vaikka suhteellisen kovaa vauhtiakin tultiin kepeille. Ja jotenkin ne tuntuivat peräti mieluisilta!

Välillä kirsu meni maahan, erityisesti jos keinonurtsilla näkyi jotain pikkiriikkistä "ylimääräistä", jonka voisi tulkita namiksi. Treenit päätettiin ihan vaan vauhtikäyrään, että sai päästellä suoraan eteenpäin ja nauttia "vauhdin"huumasta.

Häiriötreeniä ei tällä kertaa kummemmin tullut, koska olimme ainoat treenaajat hallissa :o Saa nähdä sitten lauantaina, pysytäänkö kisoissa pahviseinien sisällä :)

Päivän päätteeksi koirulat saivat jyystää siansorkkia. Tai no... Jepeltä jäi jyystämättä kun meni pelkäksi vaihtimiseksi...

Ja huomenna omiin treeneihin maneesille - sääkin näyttäisi ne meille suovan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti