maanantai 25. lokakuuta 2010

Tuplan pukkas! :o

Oho, täytyy todeta. Eli 7 vkon kisatauon jälkeen Jeppe kisasi Hyvinkäällä Saviojan radoilla. Eka agirata: hyl. Lähdin jo liian löysällä asenteella... Keinu oli alussa huono; femman siitä tyrkkäs, tais koissu hypähtää sinne sivuun (en nähnyt itse). Sitten hässäköin Jepen kahdesti putkeen, kun pitikin toisella kertaa kiivetä aalle. Ihan omaa huolimatonta ohjausta. Ja sitten se vielä pongahti sieltä aalta, pahus!

No, toiselle agiradalle hiukan tsemppasin ja kas, kontaktitkin osui kaiken hiippailun jälkeen... Aa mentiin jopa kahdesti ja keinua ei ollenkaan - ehkä se oli meidän onni... Ihis alittui vain sekunnilla, eli tehtiin hitain nolla. Onneksi niitä ei arvioida sen kummemmin - nolla kuin nollla!

Vimppana oli hyppis, johon yritin tuplankiilto silmissä panostaa. Ei kyllä kummemmin jännittänyt, ihmeellistä... mutta on se tupla ollut tyrkyllä ennenkin ja aina sen olen osannut sössiä, että ehkä siksi ei jändennyt. Vaan nyt kolahti, kohdilleen siis. Ihan mukava hyppis, juuri sellainen kun sen pitääkin olla :) eli vauhtia ja suht sujuvaa menoa eikä pelkkää vänkäämistä ja väkräämistä vaan vauhdin hurmaa! Jes! Vauhti ei kuitenkaan riittänyt kuin 7.:ksi (etenemämme 4,2 m/s) mutta olihan niitä kisakumppaneitakin kuutisenkymmentä. Tyytyväinen siis olen.

"Enää" kolme aginollaa niin se on siinä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti