keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Talvitreenit alkoi

Tai alkoihan ne jo männä viikolla, mutta meidän kohdallamme vasta nyt. Ja maneesilla olikin tarjolla kahvia kera keksin - mukava ylläri.

Pikkuisen jändetti, kun aikaa agilitystä on kulunut jo tovi... Jeppe oli innoissaan, ja periaatteessa mentiin ok. Ei nyt mitenkään nappisuorituksia, eli joka pätkää taidettiin ottaa uusiksi epäonnistumisten takia, mutta periaatteessa olin ihan tyytyväinen. Koira silminnähden nautti päästessään pitkästä aikaa aksaamaan.

Jussi-boy aloitti samassa ryhmässä. Ekat sylkkärikharkkailut meni ihan mukavasti. Seuraavalla radan pätkällä se lähti painelemaan omiaan, joten lopetin leikin siihen. Ehkä tämä oli passeli rankaisu, sillä vimppa pätkä meni sitten sujuvasti, mitä nyt keppien aloituksen taisin ottaa uusiksi. Kontaktit (vain aa) oli "vaihtelevat", eli tulee alas liian vauhdilla ja tuppaa lennähtämään kontaktilta pois. Täytyy olla tarkkana...

Maneesin uusi vuorosysteemi vaikutti ihan kivalta: ryhmät on pienemmät ja on leppoisaa mennä, kun täytyy vain rakentaa rata, eikä purkaa lainkaan :)

Jussi on ilmoitettu ekaan starttiinsa lauantaina 23.10. Hyvinkäälle. Kyllä taitaa olla aikamoisen riskaabelia, mutta kokeillaan nyt :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti