lauantai 23. lokakuuta 2010

K K hyl K 5 K K hyl

Nyt se on korkattu - Juban kisaura! :) Olipas hauskaa kisata ykkösissä; edellisestä kerrasta taitaa olla viitisen vuotta!

Jussi starttasi Hyvinkään hallilla, Saviojan Annen mukavilla radoilla. Ensin agirata. Jännitti eniten, miten koiruus pysyy hanskassa. Mutta hyvinhän se kuulolla oli. Vitosaidalla tuli kielto, kun Jussi ohitti esteen (eri puolelta kuin minä eli ei siis seurannut minua mitenkään iilimatona) ja teki pikkukierroksen. Sitten ihan loppusuoralla meni renkaan "ohi", ja jatkoin vielä jo seuraavalle esteelle, ennenkuin hiffasin, että "ehkä" kannattaa ottaa rengas uusiksi. Ja palasin tekemään sen. Videolta analysoituna mun käsi laskee just siinä renkaan kohdalla... Mutta kontaktit oli kivat; tosin ohjaaja voisi vielä paaaljon maltillisemmin ne ottaa, noin niinkuin jatkoa ajatellen...

Hyppäri hajosi sitten jo aika alkuun. Jändesin kepeille vientiä, ja onnistuin tietenkin törkkäämään koiran jotenkin väärään aloitukseen. Loppukepeissä Juban mielenkiinto taisi pudota, ja tuli femma. Sen jälkeen meni jotenkin täysin söhlingiksi kaikkien kolmen putken kera. Putket oli pimeitä mutkaputkia, ja muillakin oli niiden kanssa ongelmia. Luotin liikaa, ja ohjasin huonosti. BLAAH! Mutta ainakin renkaalla muistin pitää käden oikealla tasolla :)

Videoita pääsee ihailemaan juutuubin kanavalta (linkki tuossa oikealla) ilman mitään taivaskanavamaksuja :D

Nyt vaan seuraavia skaboja miettimään - harjoitus tekee mestarin!

1 kommentti:

  1. Onnea kisaratojen korkkauksesta !! Laitahan fb:hen linkkivinkki sivuun... olisi kiva seurata touhujanne. Onneksi mainitsit osoitteen teksteissäsi niin eksyin tänne lueskelemaan.

    VastaaPoista