keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Putkeen, putkeen, putkeen

Maneesilla poikkeuksellisesti myöhäisryhmässä. Olipas hauska pätkä: suorasta putkesta putkeen oikealle, putkeen takaisin vasemmalle ja vielä putkeen oikealle :D Ei kyllä aukene näin sanallisesti, mutta vänkä kohta anyway.

Alussa saattoi harkata koiran jättämistä muurin ja suoran putken taakse. Sitten piti miettiä omaa sijoittumista "parissakin" kohtaa... ja haasteelliset kepeille viennit. Jussin kanssa nenästä vienti sujuu vaan suoraan meno ei! Apua, alkoi entistä enemmän jändettään kisat... Jeppe toimi nätisti. Sain irrota jopa kepeiltä rutkasti kunnes ehkä viidennellä kerralla hiffasi, että jospa jättää kepit kesken pääsee nopsemmin perään..... :S

Näitä pätkiä olisi voinut tahkota enemmänkin, kun ohjaajan sijoittumiskohtia oli niin monia. Täytyy piirtää muistiin.

1 kommentti:

  1. Meillä oli yhdessä vaiheessa Fanin kanssa ongelma kepeillä sellainen, että treeneissä treenattiin aina avokulmia, ja ties mitä kamalia vientejä, ja nämä sujui täydellisesti. Ja sit ykkösissä vietiinkin suoraan kepeille, ni eipä mennyt.

    Väliaikaisesti ratkaisin ongelman niin, että aina ennen keppejä vekkasin pikkaisen, että koira tuli avokulmassa kepeille :D Sitten vaan treeneissä ja kotona treenattiin noita suoria vientejä enemmän, niin johan alkoin sujua.

    Fiinillä vekkaan vieläkin pikkasen kun en oikein luota et menee oikeeseen väliin, jos ihan suorasti lähestytään.

    VastaaPoista