maanantai 30. kesäkuuta 2014

Toista viikkoa lomalla...

Oho. Mihin aika on karannut? Puolitoista viikkoa sitten aloitimme loman treeneillä Lempäälässä. Olipas kivaa spurtata, sykekin nousi taas 170:een. Samat palautteet koutsilta kuin yleensä :D  Odotan sitä hetkeä, milloin alan uskaltaa luottaa koiraani.....?

Juhannusta vietettiin kotosalla - outoa, sillä kuusi edellistä on kipitetty aksaradoilla. No, todetaan vaikkapa, että aika aikaa kutakin.

Juhannuksen jälkeinen viikko oli aksavapaa (ja äärimmäisen sateinen). Parilla lenkillä ja geokätköillä käytiin, mutta siinäpä ne tekemiset sitten (koirien suhteen) olivatkin.

Viikonloppu meni nenä kiinni ruudussa Rumba Russelinpojan (ja muutaman muunkin) MM-karsintoja katsellen. On se agility vaan hienoa, kun sen osaa! Hienot joukkueet saimme ja on upeaa lähteä Luxemburgiin kannustamaan sinivalkoisia!

Tänään sitten tehtiin Keiniksellä Open Class rata, ja juostiin sitä pariinkin kertaan läpi. Ennen treenejä vedettiin mäki- ja peuratreenit. Peuratreenit olivat ennaltasuunnittelemattomat. Treenien jälkeenkin vielä verkkailtiin porukalla ja saatiin samalla iltapalasienet plakkariin.

Ylihuomisen huomenna sitten kohti etelää...  Pärnu kutsuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti