sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kiire viikko

Oho. Kuukin vaihtui jo kesäkuuksi.

Keskiviikkona KK:iltiin. Ja NIIN onnistuneesti. Radan alussa oli sellainen tyypillinen leijeröinti-kohta: aidan kautta ja puomin alta menevän putken kautta kepeille. Ohjaajan tarkoitus jäädä puomin toiselle puolelle.

Eka yritys: koira tulee suoraan putkesta puomin alta ohjaajaa kohti.
Toka yritys: koira menee oikein sisään kepeille, ohjaaja kiljahtaa ihmetyksestä ja koira jättää kepit kesken.
Kolmas yritys: koira menee oikein sisään kepeille, mutta sekoaa - periaatteessa siis pujottelee ne loppuun mutta väärin.
Neljäs yritys: ONNISTUI!

Olipas hienoa - en olisi kuuna päivänä uskonut toimivan!!! Loppuradallakin fiilis oli hyvä. Pieniä juttuja tietysti tehtiin uusiksi, mutta päälisin puolin onnistuttiin - jäi tosi hyvä mieli!

Testasin muuten uutta sykekelloa, ja tällaiset jäljet jäi: http://connect.garmin.com/activity/508979403 Yllättävän korkealle tuo sykekin kohosi....

Helatorstaina sitten skabailtiin Forssassa. Eka rata meni käteen. Onnistuin tekemään mutkaa keppien sisäänmenoon ja sitten päästin koiran selän takaa putken väärään päähän. Voi että millaista lehmämenoa se oli - Jussi ei ole vielä saanut "keinonurmi-intoa" ulkokisoihin... On ollut aikalailla perässä hinattava. Toka rata mentiin sitten virheittä, mutta jostain syystä koira jäi kummastelemaan keinulle - yliaikaa 0,57 sekkaa.

Loppuviikko lörtsäiltiin kotona, ei käyty edes lenkillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti