perjantai 27. syyskuuta 2013

Hyvä! Hyvä! Hyvä!

Hei ihan oudot treenit! Mä kuulin, että koutsi huusi mulle U-S-E-A-M-M-A-N kerran että "hyvä"!. Se on niin outoa, etten enää muista, mitkä KAIKKI kohdat oli hyviä. Jestas sentään.

Mutta oltiin me huonojakin. Tai siis mä. Parissa kohtaa. Ärsyttävää oli se, että ne oli ne kohdat, joiden tiesin olevan haastavia, mutta kuvittelin hanskaavani ne.

Kepit tuotti piskuisen pettymyksen, sillä toivoin, että kotitreenin johdosta ne sujuisivat jo mallikelpoisesti. Mutta ei. No, eihän me verkottomuuteen ollakaan edetty kotona. Sisäänmenot oli hienoja, mutta 10-keppi-kirous vallitsi yhä...

Koiralla oli kiva vauhti, ja sainkin kuulla, että "Ei se niin hidas kuule ole. Ja sinä et ole niin nopea." TÄH?! Mähän oon niin nopee, että ;)

Treenien ohessa sovittelin uusia INOVeita. Ah! Nyt voi mennä juoksemaan - tai vaikka säbäileen. Aksakenkiäkin toki mallailtiin, mutta "valitettavasti" noi vanhat X-talonit on ihan hengissä vielä. Jos vaikka kesällä palkkaisi itsensä jostain onnistuneesta treenistä uusilla popoilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti