keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Lomalla

J&J olivat vakiohoitotädillä hoidossa kokonaisen viikon - isäntäväki paahtoi itseään eri leveysasteilla. Iso kiitos taas kerran <3 Ei koirallisen elämästä tulisi mitään ilman ystäviä. Tai tulisi, mutta budjetti prakaisi.

Sunnuntai-iltana lähdettiin lenkille koko kööri; siis russelisakki ja vakiohoitotäti villoineen - ettei vaan tulis vieroitusoireita...

Maanantaina sitten treeneihin. Jepuli pääsi ensin testaamaan mukaelmaa SM-hyppäristä. Hiukkasen kankeeta oli, niin ohjaus kuin koiran menokin :)  Saa nähdä, miten vanha patukka jaksaa loikkia juhannuksen hyppärit. Mielenterveydellisistä syistä Jepelle on suotu kaksi kisaa viikonloppuna! <3

Jussin eka suoritus oli suht ok, mutta mielenkiinto katosi hyvin pian, kun alettiin hienosäätämään. Se ei kestä toistoja, ei sitten laisin. Siinä vaiheessa tehtiin oikea ratkaisu: koira kainalossa autoon. Johan maistui rata tovin päästä! Mentiin se lähestulkoon HYVIN. Lähestulkoon innolla. Lähestulkoon kuin agilitykoira!

Huomenna katsotaan, miten jalka nousee Lempäälässä, ja pe-su sitten Tuorlassa. Toivotaan, että aksakoirulan olo olisi kevyempi, kun on vallan kesätrimmissä (sitä kesän yhtä ja ainoaa näyttelyä varten!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti