sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Hyvän mielen startit hampaatta

Voi Jussi! Keskiviikon treeneissähän se repi yhden kassin tuusannuuskaksi, ja siinä yhteydessä oli sattunut äksidenttiä hiukan enemmänkin. Kassinriekaleissa oli vähän verta, mutta siinä tuoksinassa ehdin vain ajatella, että onpa pikkuisen jostain ikenestä (vai tarttuneesta kynnestä) jotain vuotanut. Tänään pakkailtiin kimpsuja sitten Lempäälän kisoihin; puistelin häkin pehmustetta, ja kas: mikäs valkoinen siellä. Kynsi? Ei! Hammas! Siis hammas, joo-o! Seuraavaksi katse koira suuhun: kyllä, ylähampaista vasemmalta kulmurin viereinen hammas, mikä-lie-se-sitten-onkaan-nimeltään, on katkennut aivan sieltä juuresta. Jäljellä rosoinen reunus... :/

No, mihinkään sunnuntaipäivystykseen ei lähdetty vaan kisapaikalle. Ei ole hammas pahemmin vaivannut, ainakaan niin, että olisin sen jotenkin koirasta huomannut.

Lempäälässä päästiinkin sitten Mujusen putkia pötkimään. Täytyy myöntää, että radalle meno taas jännitti; alla on niitä ei-niin-positiivisia-ratoja... (lue: karkaamisia tyttöjen perään). Onneksi radat olivat juohevia, että energiaa ei mennyt niin paljon ohjauskuvioiden vääntöön ja koira varmaankin nautti menemisestä. Yksi putken jälkeinen takaakierto meni pitkäksi, eli siitä kielto. Muuten ihan passelia rataa. Olen tyytyväinen :)

Toisen radan profiili olikin vielä vauhdikkaampi: koko 40 metrin pitkä sivu pelkkää suoraa putkea (3 kpl). Mutta juoksinpas lujempaa kuin koira :D Loppupuoliskolla herpaannuin sekunnin murto-osaksi, ja keinulle ohjaaminen ei kai sitten ollut huolellisin, ja siitä kielto. Voi eih, kuului huokaus jopa yleisöstä... Lopussa vielä ohitettiin viimeinen este - tai niin ainakin luulen. Ehdin sitä mielessäni kirota, kun sehän on Jussille yleistä - ettei vaan tulisi tavaksi. Mutta täh: tuloksissa vain vitonen. Jäi kai sitten tuomarilta näkemättä, mikä tarkoittaisi sitäkin, että ajanhan pitäisi olla käsiaika, kun ajanotto ei pysähtynyt. Osaakohan kukaan paikalla ollut kertoa, mitä siinä tapahtui... ei nimittäin näy videoltakaan.

Mutta oli kiva tulla kisoista hyvän mielen kera.

Tässä se nyt on: R.I.P. insisiivi 3 (?):


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti