torstai 28. helmikuuta 2013

Flip-flap-flop ja 283 m ja 37 estettä

KK-treenin pituus oli ennalta tiedossa. Onneksi on loma, että sai levätä ennen ja jälkeen radan ;) Mutta se meni oikeastaan paremmin mitä odotinkaan.

Flippi (persjättö-persjättö) onnistui tokalla yrittämällä. Tai "onnistuihan" se jo ensiyrittämällä, mutta koira jäi kovin hukkaan ja tsägällä tuli oikeaan päähän putkea. Ideana oli siis ensin peittää puomi (jonne ei menty) ja sitten kääntää koira puomin alla olevalle putkelle. Yes.

Sen jälkeen rata jotakuinkin sujui, jopa niin, että taisin mennä yhtä soittoa 16 estettä ennekuin kuin tuli kuolema. Jalat eivät vaan enää vieneet eteenpäin... Puuh. Ja niinpä en ehtinyt takakiertoon. Uudella yrittämällä se kyllä sujui, kun vaan riittävästi tsemppasi. Sitä ennen sain myös päällejuoksun onnaamaan kivasti - taito se on sekin ;)

Seuraava treenikohta olikin sitten putkijarru. Suorahkosta putkesta oikealle toiseen putkeen. Jarrutin liian aikaisin. Jarrutin liian lievästi. Jarrutin liian äänettömästi. Jarrutin... jotenkin huonosti. Mutta alkoihan se toimimaan kun nami oli putken suulla.

Putkien jälkeen oli radan ehkä mielenkiintoisin kohta, mutta yllättävän "hyvin" se hoitui. Saksalainen ja sitten vielä samansuuntaisen aidan takaakierto ihan perinteisellä pyörityksellä.

Ja sitten enää loppusuora: 7 estettä vain yhdellä takaakierrolla :)

Pikkukoiruus komenteli kepeillä, mikä oli hienoa. Pikkukoira leikki ja ärhensi ennen rataa, mikä oli hienoa. Pikkukoira teki töitä ihan kuuliaisesti koko radan ajan, mikä oli hienoa!

Samaa asennetta löytyi seuraavan illankin treeneissä kotimaneesilla. 18 esteen pätkä mentiin kahdessa osassa. Niisto-persjättökin sujui jotenkuten, samoin onnistui lähetys kepeille kohtalaisesti. Sen sijaan irtoaminen kepeillä teettää töitä. Mutta backlap-heitolla onnistuin hoitamaan yhden esteen, jossa pystyi toteuttamaan hyvin monta erilaista ohjauskuviota. Ainoana kontaktina oli keinu, joten sitä nyt tuli hinkattua kertaan jos moneenkin.

Kaikenkaikkiaan onnistuneet kaksi treeni-iltaa. Huomenna sitten mielenvirkistystä kymppin lenkillä ja ylihuomenna koittamaan onnea kolmelle radalle "kotihalliin" Lempäälään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti