torstai 27. joulukuuta 2012

Saksalainen - WAS? WO? WIE?

Tekisi mieleni lainata isoisääni: "Kaikkee ne saksalaiset keksii". Joo, niin keksii. Mm. saksalaisen. Kuuseen Kabait ja kumppanit. Voishan sen ihan rehellisenä persjättönäkin tehdä. Varsinkin kun EI OSAA saksalaista. Ei vaan kykene. Ei pysty. No, menihän se kohta sitten featuring Nena: irgendwie, irgendwo, irgenwann.

Eli KK-treeneissä "kokeiltiin" taas saksalaista; ohjaajalle se on tuskaa. Eikä koiralle ohjaajan tuskainen elenkieli ainakaan kovin helppoa. Otettiin ihan verkko avuksi.

Saksalaisen jälkeisessä elämässä tuli päällejuoksussa kiirus, ja sitäkin kohtaa pariin kertaa uusittiin. Vaikka kuulin koutsilta lauseen, jonka lupasin tallentaa jälkipolville: "Sitä seuraavaa muuriahan ei tarvitse ohjata." Mitä, siis ei tarvitse ohjata? Sanooko koutsi mulle niin?! Sanoi se! MUTTA virke jatkoi sivulauseella... "JOS ennakoi ja kertoo ajoissa koiralle mihin mennnään". Heh, luulin jo, että hetkeni on koittanut: ei tarvitse ohjata agilityssä :D

Kepeillä treenattiin poispäinkääntöä putkeen. Jände. Se sujui toisella yrittämällä, hienoa pikkukoira!

Ja lopussa piti tulla päinvastoin samaisesta putkesta kepeille, eli leijeröintinä ohjaaja keppien "toiselle" puolelle vastaanottamaan. Sujui sekin, kun ensin onnistuttiin ihan vahingossa. Nauratti. Myös muita kuin minua.

Plussaa tällä kertaa: pikkukoirulla oli taas vauhtia ja se jaksoi KOKO rupeaman aika kiitettävällä intensiteetillä! Miinusta: Pysykööt saksalaiset siellä keskieuroopassa, minä teen mieluiten renkolaisia!

3 kommenttia: