lauantai 29. joulukuuta 2012

Epistä?

Jankkilassa epistelemässä. Jussin eka startti oli vallan siedettävä, vaikka Lottakin oli paikalla ;) Koiruus pysyi hanskassa ja meni lujaa. Tosin, sompaisi aan ohi, mutta syynä huonon ohjauksen ohella saattaa olla "elävä target", eli pikkulintu aan alla :D Kontakteilla oli muuten palkat, eli oikein oli hyvää kisanomaista treeniä ;)

Jeppe pääsi verestämään muistoja yhden startin verran. Kontakteista viis juostiin rata näpsästi läpi. Yksi riman pudotus ja loppua kohti hiipuvaa hyppyä, vaikka rimat oli vain kolmessakympissä.

Jussi lähti uusintaradalle Lotan jälkeen, ja hiukkasen herpaantuneena. Meinasi putken jälkeen lähteä jonnekin haihattelemaan, ja sain komennettua toiseen putkeen. Herralla meni kuitenkin herne sieraimeen. Se paskiainen (!) jäi putkeen! Oli se NIIN kauan siellä, että jalannosto on todennäköistä. Tai sitten se kyykki siellä ja näytti kieltä ohjaajalle. Nappasin koiran kainaloon ja häkkiin ja saatiin (kiitos JANKK!) yrittää uusinta vielä vimppana uudelleen. Lotan jälkeen, ihan tarkoituksellisesti. Ja se oli puhdas rata, palkatuilla (ja hyvillä) kontakteilla. Jee. Katsotaan sitten millainen on pikkuherran mieli viikon päästä tähän aikaan Eckerössä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti