maanantai 2. toukokuuta 2011

Vappuaaton kisailut

Kevät oli pääsiäisen jäljiltä sen verran lämmin, että koirat saivat viettää päiviä tarhassa talven jälkeen. Tykkäsivät - ja pysyivätkin aidan takana :D Ja torstaina Jussi sai uuden kesätakin, eli nypittiin hienoon trimmiin! Loistavaa että on niin hyviä ja taitavia ystäviä!

Vappuaattona oli Jepellä kolmen startin kisapäivä Turuus. Ekana Savikon Sepon hyppis, joka näytti radan reunalta vaikeammalta mitä sitten olikaan. Tarkkana sai toki olla, ja mehän oltiin. Jäykähkö Jeppe otti nollan, joka riitti neljänteen sijaan. Komea oli tulosrivi, kun kärkeen kiilanneen villiksen jälkeen oli kuusi russelia! :)

Agiratakin sujui ihan mukavasti kolmanneksi viimeiselle esteelle, joka oli aa. Ja yleensä jos näin kerron, niin senhän jo kuulija arvaa että mikäs muukaan kuin kontaktivirhe. Vaan ei tällä kertaa! Juoksin edellä alastulolle; kuulin tumps-äänen ja sitten odottelin koiraa aan harjalta kohti alastuloa, vaan eipä tuota näkynyt. Sen sijaan pikkaisen pökertynyt koira tuli aan alta... eli Jeppe oli tempaissut jotenkin niin vauhdikkaasti aalle, että oli mennyt ihan kuonolleen ylömenolle. No, kieltohan siitä sitten tuli ja rata muutoin mallikkaasti loppuun. Pikkaisen harmitti, että aginolla oli noin lähellä. Mutta olin muutoin tyytyväinen rataan.

Vika agirata olikin Viitasen Annen käsialaa. Alkupäässä rima tippui, ja sen jälkeen aavistuksen herpaannuin puomilla, joten tuloksena 10. Vauhtiin sen sijaan olen tyytyväinen. Ottaen huomioon että radalla oli neljä kontaktia: keinu mentiin kahdesti!

Vapun terassitalkoiden jäljiltä koissut ovat enemmän kuin väsyjä, kun täällä hyöri koko viikonlopun niin ihmisiä kuin koiria. Mutta ihanan sulassa sovussa nelijalkaisetkin olivat russelista dogiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti