sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Epiksissä taas - ja eilen näyttelemässä

Lauantaina oli russelien erikoisnäyttely Tuorlassa. Olipas kiva päivä "juhannusporukalla", ja vielä samoilla grillinsijoilla kuin juhannuksenakin :) Kehässäkin ehdittiin käydä kääntymässä, vaikka muuten jutut taisi olla jotain ihan muuta kuin näyttelyasiaa...

Jussin kisakumppaneina oli 14 muuta junnu-urosta, eli iso lössi koiria. Tuomari arvioi meidät EH:lla. Ei siis mitään ihmeempää vikaa koirulassa, mutta ei kai sitten ihan istu tuomarin tykkäämään russelistandardiin? Esiintyminenkään ei nyt ihan parhaiten mennyt, mutta aivan passelisti anyway. Nyt varmaan saa nämä näytelmät jäädä vähäksi aikaa; katsotaan sitten vaikka nuorten luokassa uudemman kerran, jos koiralle on tullut vähän enemmän raamia ja lihasta? Nora laittoi kyllä Juban hienoon kuntoon pe-iltana!

Ja tänään sitten melkein aamutuimaan kohti Toijalaa, jossa oli epäviralliset aksaskabat. Möllien radalla oli 17 estettä, ja tietysti ohjasin himppasen huolimattomasti, ja Jussi teki oharit vikalla esteellä (kielto siis). Höh. No, ei se nyt sinällään mitään haitannut, kelpo rata muuten. Vauhtiakin ihan löytyi. Oma ohjausmokahan se oli.

Juba sai hölkätä myös kisaavien radan, jossa tuli yksi rima sekä kieltoja (ainakin renkaalle, kepeille ja muutama aidallekin). Palkkasin sen kontakteilla, kun mölliradalla en ollut ihan kovana. Ettei totuus unohtuisi... ;)

Jeppe pääsi myös kisaradan kipittämään yhdellä rimanpudotuksella. Kontakteja lähinnä treenattiin.

Nyt onkin edessä lomaviikko... eli huomenillalla piskulat menevät hoitolaan melkein neljäksi päiväksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti