sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Agirotu 2010

Huh hellettä Teivon pätsissä. Mutta ah niin mukava ja jopa tuloksellinen päivä! Jeppe kisasi jo kolmatta kertaa Rushing Russells joukkueessa Nipan, Tildan ja Amelien kanssa.

Rata oli mukava, ja niinpä tein oikein amatöörivirheen... Eli aidan jälkeen piti kiepsauttaa takaisin 180 astetta edelliselle aidalle, ja Jepu ajautui toiselle puolelle mitä olin ajatellut, enkä osannut/ehtinyt auringon pehmittämällä päälläni reagoimaan ja niin koira hyppäsi aidan takaisin. Kökkö - ihan omaa hitauttani. Samaten kepeille vienti oli surkean huolimaton, joten siinä toiseen keppiväliin ja eikun uusiksi.

Mutta otettiin muuten KAIKKI kontaktit! Sitä ei kai ole tapahtunut KOSKAAN meidän agirotujoukkueradoilla! :)

Onneksi joukkuetoverit paikkasivat niin loistavavasti, että 77. kilpailevan joukkueen joukossa sijoituimme 4.:ksi. Aivan huippua! (Ja vielä huipumpaa olisi ollut tietysti meidän virheetön rata ja parempi sijoitus...).

Alo- eli mölliradalla Jussi kisasi JJ-PR-joukkueessa Jymyn, Puuskan ja varakoira-Metkan kanssa. Jussi oli hieno! Otti kontaktit ja kummasteli, että missäs ne nakit... Kepeille tuli kovaa (koira liian ajoissa = minä myöhässä), ja keppien loppupäässä vielä sattui joku fiba, eli oli korjattava kolme vimppaa keppiä. Loppusuoralla huolimaton ohjaus, ja koira ohi viimeisen esteen - onneksi "vaan" kiersi sen eli kiellolla selvittiin siitä. 21 joukkueen joukossa ylsimme 5.:ksi. Aivan huippua sekin!

Olen niin tyytytyväinen ihaniin koiriini!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti