sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jussi 69

Tänään livenä Vuokkoset-areenalla: Jussi 69!

Ei vaan tajunnut kuuluttaja niin kuuluttaa... mutta suhteellisen rock oli tää(kin) Jussi 69. Startattiin siis vuoden 2014 kisakausi. Eka rata (hyppäri) hyl. Ohjaaja nukahti puolessa välissä rataa - perustasaista se rata kaikin puolin muutoin oli. Putkesta koira pinkaisi vauhdin hurmalla esteen väärin päin! No, se meni lämmittelyn piikkiin.

Toka rata meni samaa tasapaksua tahtia; hanskattiin ne haasteellisimmatkin kohdat ihan suht kivasti. Kepeille esim. aavistuksen poispäinkääntömäisesti, vai mikä lie vippaus onkaan... Tai no, ehkä se oli ihan normaali 90 asteen käännös vasempaan?! Maaliin tultuani ajattelin, että no, olipas se sentään nolla, mutta mahdettiinko ihanneaikaan päästä. Kaveri palautti maan pinnalle, että femma keinulta. Jaa. No... tuomarin sana on laki.  Kisa oli jo pulkassa, kun keksin mennä katsomaan tulostaululta, että päästiinkö aikaan. No päästiin - ja NOLLA! (Hieman sitä keinuakin jo olin tuumiskellut, että eihän se nyt mikään lentokeinu ollut...)

Vimppa rata oli juohevin, ja tuntui, että ohjaajakin osasi kutakuinkin hommansa. Ei muuta sanottavaa :D  Nolla ja viides sija.

Eli jos nyt vuoden ekoissa kisoissa tulee tuplanolla, niin pitää olla tyytyväinen, eikös :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti