tiistai 9. heinäkuuta 2013

Pärnu agility 6.7.2013

Agilityhan oli kesäkisareissun JUTTU (näyttely oli sivubonus). Kolmosten kisat alkoivat vasta iltapäivästä, joka kyllä sopi näyttelyaikatauluihin hyvin, mutta illan viimeinen startti jäi valitettavasti juoksematta, kun oli jatkettava matkaa Virtsuun - lauttaliput oli varattuna kohti Saarenmaata.

Kisapaikka oli nurmipohjainen urheilukenttä Kalevin stadionin vieressä - oikein hyvä kisapaikka. Henkka teki alkuun mukavan lämppähyppärin. Se oli jouheva ja nollia kertyikin jonkin verran aikamoisen kovilla etenemilläkin. Jussi onnistui taituroimaan nollan; melkein yhden aidan ohituksella. Jepen radan ohjaaja sössi harmillisesti - avokulma kepeille ja löysä ohjaus ja kielto = vitonen. Harmi. Aika oli tismalleen sama mitä Jussilla. Ilman kieltoa siis oltaisiin voitu olla lähes kärkikahinoissa.

Agirata olikin sitten haastavampi; radan keskikohdan aitakuvio mietitytti ja hyvinkin erilaisia ohjauskuvioita siinä nähtiin. Jussipa pysyi kuin pysyikin hanskassa iiiiisolla kaarroksella ja taas nolla! On muuten Jussin kolmosluokan ensimmäinen tuplanolla! Tai henkiseksi tuplanollaksihan se jää, kun näitä ulkomaan tuplia ei todenneta Suomessa.

Kisat siis jäivät harmillisesti kesken; kisakirjat haettiin toimistosta, jossa vielä huutelivat perään että "odota, odota". Jussi pääsi kakkospallille! Tuloksista ei vielä ole tarkempaa tietoa, että miten kauas voitto jäi :D

Mutta päivä oli OIKEIN onnistunut - hyvä mieli ja väsyneet, mutta reippaat reissukoirat jatkoivat kohti Saarenmaata <3

2 kommenttia:

  1. Pärnu tulokset
    http://www.agility.ee/tulemused.php?comp=87

    VastaaPoista
  2. Kiitos! 22 sadasosaa erotti meidät voitosta - ei se kaukana ollut, kun oli käsiajanotto... ;)

    VastaaPoista