tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kotiuduttu Kilpisjärveltä

Takana viikko käsivarressa, Kilpisjärvellä. Maisemat ja maastot "hiukan" erilaisia kuin kantahämäläiset metsät. Kilometrimäärää ei (harmi kyllä) trackattu; laskujen mukaan reippaat 50km, mutta maastollisesti tietenkin paljon haastavampaa ja hitaampaa kuin kotipolut.

Maanantaina kävimme kolmen valtion rajapyykillä. Oli siinä Malla-laivan kapteenilla ihmettelemistä, kun Koirakerho marssi paattiin... 18 km taivallus sujui hienosti; oli pitkospuita, kosken ylitystä ja poron bongausta. Ja Pikku-Mallan huiputus.

Tiistai ja keskiviikko olivat koirille välipäiviä; ihmiset kävivät Tromssassa ja huiputtivat Haltin. Haltin maasto on niin hurjaa rakkaa, ettei siellä oikein koirienkaan olisi kiva mennä...

Torstaina kierrettiin Saana ympäri; tunturilammet tuli uitua läpi :) Illalla vielä tehtiin iltalenkki Salmivaaralle (huimat näkymät!) ja Tsahkal-putoukselle.

Perjantaina huiputettiin Saana - hyvä oli koirienkin katsella maisemia laelta :) Illalla Jeppe sai jäädä chillaamaan mökille, kun Jussi pääsi tekemään vielä 12 km lenkin Jeahkkaksen suuntaan.

Lauantai oli lähtöpäivä, ja ennen automatkaa piti uida puoli tuntia hyisessä Kilpisjärvessä.

Muistorikas viikko - elämyksiä täynnä nelijalkaisillekin!

Ja eilen sitten omat treenit; putki-puomi-erottelua ihan urakalla, mutta Jussiltahan se sujuu ;) Jeppekin pääsi kertaalleen pomppimaan, mutta lenkin ajaksi sai/joutui jäämään autoon.

Tänään verryteltiin lihaksia parin tunnin sieniretkellä. Kesä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti