keskiviikko 21. marraskuuta 2012

"Vaan" 22 ;)

Nyt "käynnistyi" marras-joulukuun tehikset - käydään neljästi KK-treeneissä. Ostettiin hiukan ekstrakertoja :D

Tänään vuorossa "vain" 22 estettä. Noo... jatkettiin me(kin) sitä sitten vielä seitsemällä :D

Jussikka oli innoissaan, vauhdikas ja hauska. Ohjaajakin paikoitellen juoksi, lasitkin ihan huuruuntuivat. Alun aita-aita-putki-kuviossa piti muistaa jarruttaa MOLEMMILLA käsillä. Sen jälkeen kepeille, ja meille haastava sisäänmeno sujui kunhan sitä ensin "kokeiltiin".

Alkupätkässä Jubs oli jotekin ohjaajassa yllättävän kiinni - vai oliko se niin, että ohjaaja unohti ohjata? No, lopulta sujui putketkin hyvin.

Kontakteilla (aa, puomi) oli ensikerroilla taas hiukkasen lipsumista; jokusen kerran koira korjaili. Mutta lopussa sitten jo nätit, kunnolliset kontaktit. Kunhan vaan ohjaaja muistaisi oikean vapauttamisen. EI LIIKKEELLÄ. Argh. Vahvistettiin koiran jarrua nakeilla, ja kas kun pikku-tyhmyri aivan hullaantui kun koutsi kipittikin "sopivassa" (lue: erittäin sopimattomassa) välissä viemään alastulolle palkkaa. Sinnehän se säntäsi radan toiselle puolella nakille. Yritin vakuuttaa, että Anne on paha ja ilkeä tuomari, jonka luokse ei kannata mennä. Ei auttanut. Jussin mielestä A on NIIN kiva täti, jolta useimmiten saa nakkeja.

Takakulman sarjaesteellä ja putkellä tuli sellainen dejavu; joo, rata oli sovellus Janakkalan lauantain radoista. Sujui: backlappi kuten tein kisoissakin. Se jotenkin tuntuu sopivan meille Jussin kanssa. Jepellä se ei kuuna päivänä toiminut.

22+7 jatko-osassa oli PÖYTÄ. Tunnistin sen kyllä itse pöydäksi, mutta Jussi ehkä ei :D En muista, ollaanko pari kertaa "urallamme" pöytää kokeiltu. Heh, nyt olisi kai syytä treenata enemmänkin. Jussi näytti taas parhaat tyhmyrin puolensa; kun pudotettiin nakinpalasia pöydälle, se ikäänkuin hämmästeli, että mihin ne putosi, kun ei löydy sieltä pöydän alta. Voi Jussi! Onhan se "vähän" tyhmä <3

Noo, sitä pöytää treenailtiin hyvinkin monta kertaa, vielä sitten toistamiseen treenivuoron lopulla.

Tiivistelmä: koira alkaa jo tykätä aksasta sen verran, että tuntuu ihan vauhdikkaalta. Jes. Katsotaan mitkä on fiilikset lauantaina Purinalla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti