keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pikkupallo

Jee, oltiinkin vaihturina KK-treeneissä poikkeuksellisesti pari viikkoa etuajassa - H sijaisti A:ta. Juppelista löytyi ihan intoa, ja käytössä oli ensimmäistä kertaa pikkutennispallo, joka vielä vinkuu. Se toimi ihan mukavasti; jopa niin, että kontakteilla palkkasin nakeilla, ja silti senkin jälkeen pomppiva pikkutennari innosti. Jospa saataisiin sitä namittelua vähennettyä, vaikka yhä se on aikalailla number one kontakteilla.

Mentiin rataa kahteen otteeseen. Muutama kohta, jotka etukäteen tuntuivat hiukan hankalilta, menikin ihan nappiin heti ensiyrittämällä. Toista en olisi kuuna päivänä uskonut tapahtuvan: koira tuli putkesta viistosti ohi aan aidalle, joka sijaitsi kontaktista vain metrin päässä. Olin satavarma Jussin ryntäyksestä aalle, vaan ei - sain vietyä sen vallan mukavasti ohi!

Itselläni oli monessa kohtaa sellaista ihmeellistä puolikeskittymättömyyttä ja laiskottelua. Esimerkiksi putkesta putkeen viennin onnistuin tyrimään; oma sijainti oli enemmän kuin typerä!

Kepeille menoon olin tyytyväinen, ja Jussi pujottelikin suhteellisen itsenäisesti. Myös kontaktit menivät hyvin; kerran ei kunnolla pysähtynyt, joten uusiksi otettiin.

Ihan loppupäässä rataa tultiin kepeiltä aidan kautta puomin alla menevään putkeen - suunnittelin siihen valssia tai persjättöä. Noup - en ehtinyt semmoisiin lähinmainkaan, koska jouduin saatteleemaan Jussin loppuun saakka keppejä, ja sitten olinkin auttamattomasti myöhässä.

Plussaa tänään: Jussilla draivi, hyvät kontaktit (vauhdissakin!), kivat keppien sisäänmenot.

Miikkaa tänään: Ohjaaja ehtii, mutta ei ajattele :) Vähän semmoista kummallista törppöilyä, mutta silti jäi NIIN hyvä mieli. Me ruvetaan jo puolitosissaan tähtäämään Luxembourgiin!

2 kommenttia:

  1. Siis kääks, ihan outo terminologia ja viihdyttäväkin vielä! Hauska lukea...Anne

    VastaaPoista
  2. No juu, joka lajissa oma slanginsa... :)

    VastaaPoista