sunnuntai 21. lokakuuta 2012

IHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTA

IHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTAIHANALOTTA = HYL HYL HYL

Tää oli vaan niin etukäteen tiedossa. Janakkalan hallikisoissa nrolla 20 stbter Lotta, nrolla 21 jackru Jussi...

Eka rata oli hyppis; Jussi pääsi halliin viimetingassa, eikä saanutkaan näköyhteyttä Lottaan, mutta kas, pikkupossusta pääsi joku röhkäisy radalla, ja se riitti! Jussin rata oli sellaista... noo... hapuilua...

Tokalla radalla Jussi pääsi halliin vielä enemmän viimetingassa, eikä tainnut hirveästi saada havaintoja Lotasta. Rata oli paras :D Siinäkin tosin puolessa välissä radan reunalta kuuluneet äänet kiinnitti sen huomion niin, että Jussi pää taaksepäinkääntyneenä hölkkäsi aidan väärälle puolelle suorittaen sen väärin päin. Kontaktit sentään ok.

Kolmas rata oli FIASKO. Oltiin hallissa tarkoituksellisesti (vähän niinkuin testimielessä) etukäteen, ja Jussi vaan kiihkoili Lotan perään radalle. Ja kun itse pääsi radalle, kiihkoili sieltä pois. Jopa kolme (vai neljä?) kertaa! Eli TYYSTIN hajonnut paketti; no, muutamia esteitä sieltä täältä suoritettiin. Tällaisia ratoja ei taida näkyä tätä nykyä edes ykkösluokassa o.O Kun sain "loppusuoralla" kepit menemään ok, nappasin koiran kainaloon. Olisi kai pitänyt napata jo ekasta huuhailusta. Grrr.

2 kommenttia:

  1. tää oli niin tiedossa...Lotta ei oo ees pahoillaan, mutta mä oon. Toivottavasti ei ikinä enää jouduta perätysten. Tai siis ainakaan näin päin. Aattele jos Lotalle osuu juoksu sinne Eckeröhön, ehkä jätän sen sit kuitenkin suosiolla kotiin vai haluisko joku russelistaffipentuja?

    VastaaPoista
  2. :D Joo siis turha olla pahoillaan; ei ole (vielä) agility ykkönen mutta ehkä vielä jonain päivänä :))

    Juoksusääntöä mietin minäkin ja naureskelin, että mitäs siitä SITTEN tulisi... "kisaamisesta"... :D

    VastaaPoista