maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kivat karsinnat

Jepen uran toinen MM-karsintakisaviikonloppu takana. Väsyttää vieläkin. Niin ohjaajaa kuin koiraa.

Lauantain eka rata oli hyppis, jolle toki tavallaan asetettiin toiveita - puhdas rata :) Ja se onnistui. Rata oli jouheva, mutta parissa kohdassa piti olla tarkkana. Puolet hyllytti, joten saa olla ihan ylpeä että ohjaus meni nappiin. Sijoitus oli 19. ja Jeppe oli viimeinen pistesijakoira :) Koiria oli kuitenkin tässä vaiheessa vielä 106.

Agilityradalla olin huolimaton... Jätin koiran tyystin unholaan selän taakse, ja sinnehän se meni väärään putkeen. Rata loppui siis puoleen väliin.

Sunnuntain eka rata oli taas agilityrata, ja tavallaan meillä nyt oli onni myötä. Virhesaldo kun oli virallisesti vain 10 vaikka tosiasiassa se olisi 25. Kaikki kontaktit lennettiin ja lisäksi vielä sössin kepeille sisäänmenon niin tyystin, että sitä olisi pitänyt tulla kaksi kieltoa. Ja aikaa tietenkin paloi... Yliajalle siis meni, ja virallinen tulos 15,09 (josta siis 5,09 yliaikaa).

Toinen rata oli hyppis, joka oli taas tavoitteena suoriutua kunniakkaasti ;) Rata menikin sujuvasti, mutta yksi rima tipahti. Tiedä sitten, kuinka paljon siihen vaikutti oma kiirehdintä. Mutta silti olin tyytyväinen. Yliajan puolelle meni 2,11 sekuntia, joka ei ole mitenkään huonosti, koska puhtaita nollia oli vain 13. Sijoitus 26. tuloksella 7,11.

Finaaliin oli sitten rento ja hauska fiilis lähteä, koska ei ollut mitään hävittävää :D Jeppe yllätti ottamalla puomin kontaktin, josta hämäännyin ja ohjaus hiukan levahti. Muut virheet olivat kosketus pituuteen (outoa meille, mutta koira olikin jo väsy) ja yksi rima. Eli se luvattu 15 :D Siihen vielä yliaika 4,02 niin tuloksella 19.02 olimme sijalla 35. (viimeinen tuloksen tehnyt).

Kokonaiskilpailuissa sijaluku oli 44. eli se laski himppasen koko koitoksen ajan. Mutta hei, kisakirjassa on tulos :D

Finaalirata löytyy (mieluummin tietysti esittelisin vaikka sitä ekaa hyppistä, mutta ei tällä kertaa keskitytty kuvaamiseen) http://www.youtube.com/watch?list=UUBE4EEZaIqDFpS133OcBAZw&v=K2-TyrVvnjE&feature=player_detailpage

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti