sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Hyvinkää x 2

Kyllä se vaan niin on, että pikkukoissulla menee eka rata tsekkailuun. Again. Kävi hiukkasen kierroksilla... hurja läähätys ja keskittymättömän oloinen ennen rataa. Kepeille tuli kielto, kun Jubs ryysi tokaan väliin. Oma vika paljolti, koska en ottanut laisinkaan tosissani koiraa kiinni. Jossain naftisti ennen puoltaväliä oli A, joka otettiin toki, mutta koiruus lipsui taas ohi... Palasi pienellä murrauksella takaisin, sitten kehun ja vapautuksen jälkeen kainaloon.

Häkkiolo ei ole Jussin juttu, ja se hirrrrrwwween, hirrrrrwwweeen kamala haukku jajaja... otti niin kupoliin, että tiedä sitten, annoinko periksi, olinko tyhmä vai viisas, mutta otin koiran hihnassa mukaani radan reunalle. Sain sitä ainakin hiukkasen siinä pakotettua rauhoittumaan...

Ennen rataa saatiin mielenkiintoa ja vireyttä nostettua vetolelulla. Puomin kontakti hyvä. Keinun kontakti hyvä. Sitten loppupuoliskolla mentiinkin ohi renkaan. No, uusiksi otettiin. Aata ennen huolimaton persjättö vedätti koiran ensin ohi, mutta sitten onnistuneelle aalle. JEEEEE! Koira pysähtyi. Vimppa este ohitettiin, mutten itse asiassa ohjannutkaan sinne. Ne kontaktit antoivat NIIN HYVÄN MIELEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti