perjantai 21. lokakuuta 2011

Treeni-iloa

Keskiviikkona päästiin tekemään jänskä pätkä, jossa koiran haltuunotto oli aika oleellista. Alussa oli mukava kokeilla koiran jättämistä kauas lähtöön, eli aidan, okserin ja suoran putken taakse. Jeppekin toimi yllättävän hienosti lähdössä; ei yrittänyt varastella eikä pudottanut okseriakaan. Ahtaat välistävedotkin osuivat kohdilleen, samoin kontaktit.

Jussilla alku sujui samaten hienosti, ja pääsimme testaamaan KK-treenien oppeja. Eli vauhti pois koiralta "timakasti" vauhtisuoran jälkeen ennen hyppyä, jonka jälkeen piti kääntyä. Parissa kohtaa pikkukoissulan kaarteet toki olivat yhä pitkiä, ja pari kertaa Jubbelis karkaili kontakteille. Mutta olen yhä vain ja ainoastaan iloinen siitä, että se näyttää muistavan kontaktien idean. Keppien sisäänmenokin oli mukavahko, vaikkei mistään itsenäisestä hakemisesta voi vieläKÄÄN puhua.

Tänään käväistiin Pekolassa vetäisemässä sellaiset puolentunnin muistuttelut. Pari kevyttä pätkää, lähinnä kontaktien takia. Joskin sitten takkusimmekin rengasta... Jussi hyppeli välistä monta kertaa.

Kisoihin niin tekisi mieli...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti