lauantai 1. lokakuuta 2011

Kyllä kulkee

Kolme starttia Hyvinkään hallissa, eli sisäkisakausi korkattu. Eka rata erittäin hyvä ellei täydelllinen :) Meno oli hallittua, kurvit pieniä, koira vauhdissa, ja kontaktitkin osui (hyviähän en vaadi). Etenemä 4,15m/s nolla-aksaradalla taitaa lähennellä ennätystämme. Se riitti tällä kertaa toiselle sijalle.

Toka rata meni pitkälle hyvin. Yhtä sujuvan oloista menoa, kunnes loikka aalta ja auttamattomasti paikoilleen liimatut jalat (mulla)! Vai tarsko sanoa, että koira oli liian edellä :D Eli enpä sitten enää ehtinyt ohjailemaan ja Jepu luki karttaa hiukan väärin.

Hyppärillä tuli toka rima alas; vähän sellaista kiirehtimistä Jepeltä ja väärinarvioitu ponnistuskohta. Sitten lopussa vielä otin (liian) tiukasti kiinni ennen käännöstä ja koira tuli käteen ohi esteen ja ehti sitten hypätä sen väärin päin.

Jokaisella radalla meni hienosti keppien sisäänmenot, vaikka kulmat ei ollut meille otollisia. Siitä pojot ohjaajalle :) Samoin hyppärillä onnistui haltuunotto pitkän putken jälkeen, jossa moni koira singahti väärälle esteelle, mutta Jeppe kääntyi nätisti kutsusta esteelle, jonka taakse jäin. Paljon siis pieniä onnistumisia näillä hyllyradoillakin = hyvä mieli!

Ja loppuun hiukan tilastoa: kesä meni miten meni, ja Haapsalussa päästiin uuteen vireeseen. Siitä on nyt 20 starttia, ja niistä tasan puolet on nollia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti