torstai 11. elokuuta 2011

Jeppe ON hyvä :))

Mikä viikko! Eilen SDP:n kerran kuussa-treenit. TYKKÄSIN! Jussi oli aivan super, ja Jepen kanssa tehtiin myös hyvää jälkeä! Jussilla lähinnä persjättötreeniä, aan kontaktia sekä tiukkoja kurveja ja ajoitusta. Jepellä monenlaista "pikkusäätöä"; pystympää ohjausta, esteelle nostoa jne. Maan mainioita oppeja ja RUTKASTI taas uutta intoa harkkaamiseen!

Ja tänään omat normitreenit. Vain Jeppe pääsi mukaan, Jussin jätin ihan harjoituksen vuoksi himaan. Ja Jeppe oli taas niin hyvä. Tekee mitä pyydetään. Vaikeaa puomin ali menevää putkea ja sen jälkeistä pujottelua harkattiin kauko-ohjauksella. Avustajan ja namin kanssa toimi ja pystyin "kepittämään" koiran kyllä loppuun saakka aikamoisen kaukaa. Aitakuvioissa kokeiltiin erilaisia ohjauksia - takaaleikkaus ei vaan ole meidän juttu, vaikka se sujuikin.

Tällä vireellä kun pystyttäisiin jatkamaan! Henkinen yliote on minulla - lällällää! Nyt on tosin kisataukoa luvassa elokuu, pl. yhdet Jepen iltakisat. Luulen, että taukokin kuitenkin tekee terää. Syyskuussa sitten uudessa iskussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti