maanantai 25. heinäkuuta 2011

Jeppe EE AVAksi

Aika lentää... Männä viikolla oltiin ti-treeneissä, ja kun tilaa oli, pääsi Jeppekin puikkelehtimaan jännää pätkää. Näppituntumalla sanoisin, että Jussi irrotteli Jepsua nopeammin, ainakin Jeppe tuntui kovin kankealta. Hikitreenien jälkeen maistui porukkauinti :)

Torstaina sitten päästiin kauan odotettuun Haapsalun reissuun kaikkien alkukankeuksien jälkeen :P Helle "hemmotteli" meitä 38 asteella, joten perjantain koirat saivat paistui hostellilla ihmisten lojuessa rantsussa. Lauantaina oli sitten kisapäivä.

Ensin Jussi kehään, lainahandlerilla: PU2 ja SERT! Juhuu!

Sitten Jussin aksastartit, joissa ekana hyppäri. Siellä tuli tyypillisiä esteen ohituskieltoja hyllyn verran. Aksaradalla puomin kontakti oli kaunis, mutta A puolihuolimaton. Otin uusiksi ja leikki kesken. Sama seuraavalla radalla: hyvä puomi, ja edellistä rataa parempi A, mutta silti olin kovana, ja juoksu loppui siihen. Ei itse asiassa edes harmittanut, vaan tuntui ennemminkin hyvältä, että pidin lupaukseni. Ja pidän vastakin :)

Sitten kolmosten startit. Ensin agilityrata: pari pelastusta ja himmailua kontakteilla. Puomi siinä ja siinä. Mutta nolla! Toinen agilityrata: suht sujuvaa menoa ja paremmat kontaktit kuin edellisellä. Nolla! = TUPLANOLLA. Tiedä sitten, oliko se niin, ettei niitä lasketa SM-tuplanolliksi...? Vimppana oli hyppis, ja olisihan se triplanolla ollut hienoa. Vaan oma sijainti taisi olla typerä ja niin koira valkkasi väärän esteen. Ei sitten saatu kellotettua aikaakaan.

Ekalla radalla ylsimme 3. sijalle ja toisella, ylläripylläri, voittoon! Palkintojenjaossakaan asia ei vielä minulle valjennut, mutta pian sen jälkeen kyllä: Jepestä leivottiin EE AVA! Kyllä siinä liikuttui... Mun pieni jäykkä kontaktivammainen koissulani!

Ensi vuoden reissu on tietenkin jo varattu :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti