maanantai 11. heinäkuuta 2011

Idän ihmeitä

Hauska pidennetty viikonloppu Lappeenrannassa - Agirotu 2011. Hurja helle, joka sulatti ainakin ohjaajien päät, koirat pärjäsivät ihmeen hyvin viilennysloimineen. Kolmena päivänä kipiteltiin kaksi rataa kumpaisenkin koiran kanssa.

Aikataulut menivät agirotumaisen "mukavasti", eli lähes päällekkäin. Ei tällaisen entisen-yhden-koiran-ohjaajan pää meinannut sitä kestää, kun joutui yksinään erilliseen rataantutustumiseen ja saman tien suoritukseen ja sieltä suoraan toiselle radalle rataantutustumiseen ja sen jälkeen odottamaan 2h omaa starttivuoroa. HUOH!

Perjantain saldona Jussilla 2 x hyl. Eka rata täysin hajonnut, toinen aavistuksen verran enemmän kasassa, muttei hyvä sekään. Pikkukoissun keskittyminen oli aika nollissa, eikä ohjaajallakaan huipussaan...

Jepellä eka rata karahti hyllyyn kun unohdin kummin päin este suoritetaan. Sitä ennen taisi olla jo kontaktivirhekin alla. Hyppärillä hyllytin harmilliseen kohtaan, johon jopa yritin tsempata. Muuten ok ratana.

Lauantain aamun radat kosahteli hyllyiksi nekin... niin Jepellä kuin Jussilla. Iltastartit sitten tehtiin tulosta, josta olin aikamoisen iloinen. Harvoin kolmosissa ilakoin tuloksen saamisesta, kun se käsitti kaksi virhettä ja yliaikaa, mutta saatiinpa ainakin "ehjä" rata: ei tullut vääriä ratoja tai unohteluja. Jussi sai femman, yksi kielto, ja tällä päästiin viidensiksi ja palkinnoille: viipurinrinkeliä ja koiranmakkaraa pokaalin ohella.

Sunnuntaina oli open class, joka sujui alkuviikosta hyvin. Vaan ei sujunut nyt. Hyllytin MOLEMMAT koirat SAMAAN kohtaan! Oi ja voi.

Joukkueradat oli mukavat, toki, omalla tavallaan. Joskin Jussin sikamaiset kontaktit meinasi saada raivon partaalle. Nyt alkoi kuri ja järjestys... Ugh. Olen puhunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti