sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Jussi pelasti jussin - pus!


(Kuva Noora Nummela)

Perinteinen Tuorlan juhannus neljättä kertaa. Startteja Jepellä 5 ja Jussi. Aaton saldo: A-radalla ajauduin väärälle puolella puomia ja pakka sortui. Harmi, sillä kerrankin osuttiin aan kontaktille ENKÄ sössinyt kepeille vientiä. B-rata oli juhannuksen ainoa hyppäri; kivaa menoa mutta viimeinen rima alas :(

Lauantaina meinasi kuskia heikottaa, mutta siitä huolimatta aamun radoilta "tuplavoitto"! Eli Jussi nappasi nollavoitot kumpaiseltakin radalta. Sepäs sydäntä lämmitti! Koira toimi hienosti, kultapikkujuspe <3 Tulokset merkkasivat menolippua kakkosiin :)

Iltapäivän kolmosten radat olivat taas samaa surkeutta Jepen kanssa mitä yleensäkin. C-radalla... hetkinen, täytyykin tarkistaa videolta, sillä päässä ei kyllä pysy tallessa 8 rataa... Eli C-radalla kosahti keppien sisäänmeno - MONESKOHAN KERTA?! Sen jälkeen jo väärää rataa ja keinun pomppu, jonka kyllä otin uusiksi. D-radalla saldona puomi, okserin rima ja sen jälkeen ei ohjausta = yksi aita väliin... Huokaisu.

Sunnuntaina Jussi korkkasi kakkoset. Rata oli meille vaikeahko. Harmittaa näin jälkikäteen, etten ohjannut alkua sillä tavalla, mitä ihan alunperin suunnittelin. Nyt tuli kielto aidalle, joka oli sokeassa kulmassa koiralle, eli siinä mentiin kertaalleen aita ympäri. Kepeillä jäi vissiin joku keppi väliin ja aloitettiin kepit ihan uudelleen. Sen jälkeen alkoi Jussi päästä juoneen ja loppurata meni sanoisinko hyvin. Tuloksena 10 ratavirhettä ja 5,16 sekkaa yliaikaa, mutta moisella tuloksella pokattiin kolmossija :D

Jepen vimppa rata kosahti sitten omaan ohjaukseen/hitauteen. Koira otti sekä keinun että aan, että se oli hyvää, vaikka Jepu oli jotenkin kuumakallena ja sinkoili muuten miten sattui.

Jussi pelasti juhannuksen, Jepen kanssa ei ilo ole ylimmillään... mutta lajia en toki vaihda :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti