torstai 23. kesäkuuta 2011

Jeppe SM:issä

Niin, nekin kekkerit tuli nyt sitten koettua yksilökisoissa. Viime vuonna jäi tuplaa vaille, sitä ennen ei jaksettu matkustaa Tornioon saakka.

Torstaina käytiin pikaisesti "viimeistelemässä" Keinumäellä - kankeaa menoa.

Ja sitten viikonloppuna pitkät päivät Nastolassa (Agirotu 2009 in memoriam). Lauantaina oli joukkuekisat. Jepellä minien aloitushuki: kaikki kontaktit paukkui, mutta tulos tehtiin :D Luca, Carlo ja Nikke jatkoivat niin hienosti, että lopputulos oli 5,52 ja sijoitus 16. Parannettiin siis 4 sijaa viime vuodesta. Neljän vuoden päästä saatetaan olla ihan kärjessä :D

Joukkuekisoissa riitti jännättävää; makseissa oltiin jopa hopeassa kiinni, mutta Tiltun kontaktivirhe pudotti 5:nneksi. Mutta kaikkinensa upea päivä: KAIKKI tekivät tuloksen!

Sunnuntaina yksilökisat alkoivat karsintaradalla, hyppärillä. Jeppe lähtönumerolla 60 eli tunnin sai odotella vuoroaan. Rata oli ihan kohtuullisen kiva, paljon pahempaa olin etukäteen pelännyt. Niin sitten vaan kankiohjauksella saatiin nolla, mun pikkiriikkisellä köpö-koirallani. Ilahdutti, kieltämättä, sillä kaikki nollat menevät finaaliin!

Finaalirata oli suhteellisen juoheva samaten, mutta jotenkin jo etukäteen arvelin, ettei meillä oli kontaktien kanssa mitään tehtävissä. Ensin paukkui puomi, sitten kusi keinu ja pakka hajosi siihen. Ärsytti, kun koira pyöri puolukkana - olisi edes jatkanut eteenpäin sujuvalla hyllyllä... No, kokemus tämäkin, ja ihan positiivinen.

Päivät olivat mukavat, hyvää seuraa ja paljon mielenkiintoisia suorituksia. Jospa ensi vuonna... tai ainakin parin vuoden päästä Jussin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti