sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Juhannuksen viisi starttia

Kolmas kerta juhannuksen viettoa Tuorlassa. Ja aina vaan hauskempaa! Tulokset eivät mairittele, mutta menköön - keskikesän juhlissa ei aina muisteta osua kontakteille... :o

Vimppaa hyppysertiä metsästäessä olisin tietysti toivonut ainakin kahta hyppäriä, mutta viidestä radasta vainyksi oli hyppyrata (aattona). Ja sieltä se nolla tuli, sija 8. Ihan passeli rata, mitä nyt "lievästi" liukastuin - en kuitenkaan kaatanut estettä enkä kaatunut! Ja himassa huomasin, että tuomarin varmennus puuttuu kisakirjasta.....

Agiradalla sitten paukkui kontaktit niin juhannusaattona kuin -päivänä. Pah ja pah ja pah. Vaikka yritin. Tuntui, että sitäkin karmeampia ne loikat oli... Kotona piti ihan tarkistaa, että edellisestä aginollasta on aikaa (kehtaanko edes sanoa) puoli vuotta!

Sunnuntain radan sitten vielä hyllytin huonolla ohjausvalinnalla; koira meni riman alta :D Jotenkin tyrkkäsin sitä aitaa kohti epämääräisessä tilanteessa ja koira parka kaatui/liukui riman ali. Hohhoijaa, kaikki on mahdollista. Tiedetään tiedetään.

Videoita löytyy juutuubista. Ja hauskaa muisteltavaa kaikkien paikalla olleiden mielistä! (ehkä vähän FB:stäkin). Kiitos seurasta rakkaat ystävät!

Ai niin, voisi tietysti vielä kehua, että Jussilla suoritin yön "pimeinä" tunteina aaton kolmosluokan agiradan, kahdestikin. Meni ihan kelvosti. Ja sunnuntaina lämppäesteitä oikein reippaasti. Ihana Jussi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti