torstai 9. elokuuta 2012

Kepit kepit!

Takana reilun viikon agitauko. Tekee sekin poikaa välillä :) Tänään sitten torstairyhmä Keiniksellä. Jeppe pääsi tekemään pätkää vain kerran. Köpököpö :) Muutamassa kohdassa jouduttiin ottamaan uusiksi, kun väärät esteet kutsuivat. Mutta sellaista perusjeppeä.

Jussin kanssa päätin kokeilla kepeille vientiä "vippaamalla", eli koira ohjaajan oikealla puolella lähestyttäessä keppejä 90 asteen avokulmassa, josta sitten vähän sylkkärimäisesti koiran heitto kepeille. Ja itse taas keppien oikealle puolelle, koska rata jatkui siihen suuntaan. Eka kerta taisi mennä "kokeilemiseen", mutta ONNISTUI! Onnistui toistamiseenkin. Ja pikkukiepin jälkeen taas kepeille vippaamalla, mutta sitten takaaleikaten keppien vasemmalle puolelle. Eka kerta saattoi mennä tässäkin kokeilemiseen, mutta ONNISTUI!

Siinä siis ehdottomasti päivän parhaat! Kontakteista radalla oli vaan aa, ja sujui juu. Mutta taas tuntuu siltä, että pikkiriikkinenkin paussi on antanut pikkukoiralle mahkuja työstää aksajuttuja pikkiriikkisissä rusinoissaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti