lauantai 2. huhtikuuta 2011

SM-nollat kasassa!

Mikä päivä :) Ensin oli Savikon Sepon koulutus Best-in-areenalla. Aikataulu oli hiukkasen myöhässä, ja meillähän oli minuuttikellotettu päiväohjelma. Onneksi päästiin jo aiempaan ryhmään, niin ehdittiin :) Ennen omaa vuoroa menin Jussin kanssa viereisellä radalla kepit - A - aita- puomi - putki -pätkää. Ja voi että kun pikkuruinen oli hyvä! Vetolelu innosti ja kontaktit oli nätit.

Sitten varsinaisella harkkapätkällä (19 estettä!) Jussi otti kuitenkin kolmesti ritolat. Eli oli hiukkasen keskittymiskyvytön, mutta näytti pätkittäin oikein kivaakin menoa. Eiköhän se siitä, kunhan jaksetaan nyt palata vähän taaksepäin ja harkkailla itsenäisempää etenemistä.

Sitten suoraan treeneistä suunnistettiin TAMSKin hallille kolmosten kisoihin. Ajattelin, että on kiva mennä hyppis ensin verkkaratana, kun ei ole paineita suoriutua. Ja pah - meni niin pyllylleen, etten muistakaan, koska noin on pakka hajonnut... Kepit jäi kesken, putki imi, ja sen jälkeen koira tuli selän takaa ja suoritti seuraavat viisi estetttä ihan tyystin omassa järjestyksessään. Melkein jo nauratti ja osittain kyllä hävettikin.

Agiradalta toki toivoin sitä vimppaa aginollaa. Rata vaikutti suht iisiltä, mutta alkoi kylmä hiki kohota kun ekat koirakot hyllytti jo toiselle esteelle... Mutta Jeppe suoritui kivasti. Puomi oli lähes tulkoon nätti, keinulla tapahtui jotakin hassua. Jeppe oli kuulemma kiepsahtanut sivuun ja "pudonnut" ihan kyljelleen... Mutta matka jatkui, ja loppuviimein aakin sujui inhimillisesti. Se oli siinä: seitsemäs SM-kisoihin vaadittava nollatulos! Eikun Nastolaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti