maanantai 10. tammikuuta 2011

2011 korkattiin Eckerössä

Kuukauden agilityhiljaiselon jälkeen koitti kolmen päivän ihanuus Ahvenanmaalla! Jepen 4. reissu Eckerön kisoihin; ohjaaja 7. tai 8. kertaa Ahvenanmaalla kisaamassa. Ja aina vaan on entistä hulvattomampaa!

Lauantaina Jussi starttasi kahdesti, Jeppe kolmesti. Onneksi ykköset olivat aamusta ja kolmoset iltapäivän puolella, ettei mennyt ihan pasmat sekaisin. Koko päivä meni kyllä lähes tauotta verkaten, vuoroa odottaen ja ratojen välejä suhaten.

Jussia kiinnosti Eckeröhallenin uusi keinonurmi "makoisten" kumipalluroiden kera :o Nuuskutti nuuskuttamistaan ja mutusteli kumirouhetta... :/ Ekalla radalla päästiin puoleen väliin nätisti kunnes iski tajuttoman hienot tuoksut takaraivoon. Kaksi kieltoa ja huuhailua radalla. Hyppäri alkoi samaten kivasti, mutta sitten iski taas houkutus - ja nenä maahan! Tämä kyllä tapahtui huonon ohjauksen jälkeen että ehkä pikku Jubaskuukkeli vähän turhaantui jännittävään ja oudosti käyttäytyvään äiskään... Kielleltiin ihan diskin verran.

Jepellä oli ekana agirata. Nelosesteellä surkea ohjaus (tai ohjaamattomuus) ja se oli sitten siinä... Tietenkin, kun osuttiin kontakteillekin. No, hyvää treeniä. Ekalla hyppärillä tuli pari rimaa alas, joista toinen oli vielä onneton päintörmäys (rimaan siis). Aika oli suhteellisen mukava. Viimeiseen hyppäriin piti sitten tsempata ettei jäätäisi ihan tuloksitta, ja nolla saatiin. Sijoitus 10. eli yllettiin juuri tavoitteeseen.

Sunnuntaina Jussin agiradalla törkin kiellon kepeillä ja unohdin sanoa mitään keinulla... Tuloksena LENTOkeinu. Hui kamala. Sen verran toimi rusinat, että otin keinun uusiksi ja leikki loppui siihen. Hyvä niin! Olen ylpeä että joskus osaan ajatellakin radalla.

Jepen agirata vaikutti vaikealta makseja katsellessa (vain 8 nollaa!). Mutta rataantutustumisessa tuntui jo helpommalta ja radalla jopa mukavalta. Hitaat kontaktit, mutta niistä viis kun nollaan yllettiin. Sijoitus 9. eli parempi kuin hypärillä :o

Kaikenkaikkiaan loistava viikonloppu. Enempää ei jaksa rapsata. Hyvä minä, hyvä me, hyvä meidän joukkue!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti