lauantai 4. joulukuuta 2010

2010: 69!

Jepen "kisahistoria" on excelissä tallessa, ja tuloksia ja radan tapahtumia on ihan hyödyllistä ja hauskaakin välillä analysoida. Kuluneen (kalenteri)vuoden starttisaldoksi tuli 69. Viime vuonna niitä oli 3 enemmän ja vuonna 2008 myös 69 - eli kovin samoissa luvuissa näytetään pyörivän!

Agimaailmassa eletään tietysti enemmän ehkä SM-nollankeräys-rytmissä, eli kesäkuusta kesäkuuhun, mutta meille tämä vuosi 2010 oli loppujen lopuksi onnistunut. Jeppe agilityvalioitui vuoden ensimmmäisissä kisoissa 3.1. ja hyppyvalion arvo tienattiin 11.7.

Alkuvuosi tahkottiin täysin agilitynollitta, mikä alkoi jo masentaa. Tammikuisen nollan jälkeen meni 8kk (!!!) ennenkuin lainaohjaaja ohjasti aginollan ja siitä meni vielä reilu kuukausi eteenpäin ennenkuin itse ohjaten tuli aginolla... Se oli tosin tuplanolla (hyppisnollan kera), niin ilahdutti sitäkin enemmän :)

69 startista 15 oli nollia, eli 22%. Ei kuulosta ihan huonolta, mutta kun niistä on hyppynollia 11, niin se tietenkin hiukan kyseenalaistaa tätä meidän agilityuraa... Voittoja ei ole ollenkaan, toisia sijoja 4 kpl. Nelos- ja vitossijoja löytyy jokusia, joihin voi olla ihan tyytväinen tämän päivän isoissa kisoissa.

Vitosratoja oli 10 kpl, joissa virhe oli tullut lähinnä rimanpudotuksesta tai kontaktilta. Pari kymppirataa löytyy kommenteilla "kontaktit osui, ja rimat alas" joka tietysti meille kontaktivammaisille on todella ärsyttävää. Hyllyprosentti oli 39 (27 kpl). Hylkäysten syitä oli monia; omia ohjausvirheitä (aitaa väärinpäin jne.), koiran omia singahteluja väärille radoille, riman pudotuksen jälkeen täysin levahtaneita ratoja (ilmeisesti oma asenne...) jne.

Katsotaan mitä ensi vuosi tuo tullessaan... SM-nollien suhteen ollaan selätetty puoliväli, uskaltaisin sanoa, sillä saldosta uupuu enää 2 aginollaa, ja tietty voitto, jos MM-karsinnat haluaisi taas kokea...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti