tiistai 10. kesäkuuta 2014

Nyt jo lomaillaan

Jestas, jopas aika lentää. Keskiviikon KK-treenit menivät kivasti. Mitä nyt kepeille menoa tahkottiin; jalat meinasi olla väärin päin koko ajan. Tai ei ehkä ihan kokonaan väärin päin, mutta väärään suuntaan. No, kovin oli vauhdikas rata, kun päästiin kipittämään jo kesäkokoisella, isolla kentällä.

Torstaina kierrettiin katsomassa korvasieniä Keiniksellä, mutta saldo jäi pelkkään hyötyliikuntaan. Ja uintiin - tietenkin!

Perjantaina koirat pääsivät reissukoiriksi. Työpaikan kautta tuli vierailtua Finnderbyssä ja hevosurheilumuseolla. Koissut osasivat käyttäytyä nätisti (auton perässä :D ). Ja sitten suunta Riksuun, ja iltalenkille Hatlamminsuolle.

Ja lauantaiaamusta kisaamaan. Vuoden 2015 SM-nollakausikin starttasi. Ja hyvinpä starttasikin. Kermisen radoilta saatiin tupla! Ekalla radalla hissuvauhtimme riitti kolmannelle sijallekin :)  Aikamoisia kankinollia, mutta we don't worry, we're just happy!

Sunnuntaina kipiteltiin sitten "normilenkki" Keiniksen maastoissa, ja uinti päälle, of course!

Nyt sitten odotetaan vain viikonloppua. SM:t typistyvät meidän osaltamme joukkuekisaan, kun sunnuntaina on tärkeämpää ohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti